САЛА

Театар Куманово
Theater - Kumanovo, Sv. Kiril i Metodij, Kumanovo, Municipality of Kumanovo, Macedonia (FYROM) Мапа/Локација
Детали за сала
Изградена е:
06/01/1998
Капацитет
270 луѓе
Во моментов нема повеќе информации.
Следни претстави1
,,Хaj Фај (Hi -Fi)" Live