Teатар Куманово со ,,Хај Фај“ на овогодинешниот театарски фестивал ,,Војдан Чернодрински“ во Прилеп

Во конкуренција за награди на годинашното 52. издание на Македонскиот театарски фестивал, „Војдан Чернодрински“ во Прилеп, од 9 до 16 јуни ќе бидат 12

Повеќе